Dentsu získalo nejvyšší certifikaci od Meta. Je jedinou agenturou v ČR.

Dentsu

Dentsu

Síť komunikačních agentur Dentsu získala nejvyšší úroveň akreditace společnosti Meta a díky tomu se stala jedinou firmou v ČR, která tohoto prestižního ocenění dosáhla. Potvrdila tak oficiálně svoji pokročilou profesionální znalost technologií a funkcí na Facebooku a Instagramu.

Meta nabízí certifikaci na organizační úrovni od roku 2023 a uděluje ji firmám, které dosáhnou hranice pro získání jednotlivých certifikací Meta Blueprint v konkrétních oblastech zaměření. Dentsu uspělo hned ve dvou kategoriích – Meta Creative Strategy a Meta Community Management – a je těsně před získáním třetí – Meta Media. Dokazuje tak, že má oficiálně potvrzené unikátní know-how v oblasti kreativních strategií, cílových skupin a plánování. Díky tomuto několikanásobnému úspěchu je agentura v této certifikaci nejúspěšnější nejen v ČR, ale i mezi Dentsu v celém CEE regionu.

„Získat tento certifikát nebyla vůbec jednoduchá záležitost, obzvlášť když přihlédneme k tomu, že ti, kteří museli svoji odbornou znalost prokázat, aby mohla být certifikována celá agentura, nejsou jen odborníky na sociální sítě, ale i kolegové z jiných týmů,“ komentuje úspěch Natálie Malcová, Head of Social. „Aktuálně máme napříč celým Dentsu více než 40 proškolených profesionálů s pokročilou úrovní znalostí celé platformy, kteří strávili dohromady desítky hodin přípravou na zkoušku vysoké psychometrické úrovně.“ Ta probíhá online pod dozorem a dohledem organizátora a prověřuje opravdu detailní znalost celé platformy. Každý, kdo ji úspěšně složí, obdrží pak digitální odznak, který má právo používat na svém LinkedIn profilu nebo v podpisu e-mailu a je také celosvětově uznávaným potvrzením expertizy mezi odborníky na aplikace a služby Facebooku a Instagramu. Platnost tohoto certifikátu je jeden rok, po jeho uplynutí se musí celý proces absolvovat znovu.

Kromě Meta Certified Company je Dentsu také dlouholetým Meta Business Partnerem, což je certifikát, na který mají nárok jen agentury, které svými kampaněmi na Facebooku prokazatelně přinášejí klientům zisk a vysokou návštěvnost. V rámci dalších sociálních sítí je Dentsu rovněž držitelem profesionálních certifikací od LinkedInu, TikToku nebo X.